Over Lansto BV

Zowel de productie als het transport en import traject van verschillende gerenommeerde Europese (kleding)merken geschied reeds via Lansto BV.

Deze productie geschied grotendeels in Azië. Vaak geven de verschillen in cultuur en taal toch meer problemen dan in eerste instantie gedacht wordt. Dit geeft veel zorgen en uiteindelijk ook stress voor met name de betalende partij. Mede doordat de oprichter van Lansto BV, Bart van Nuland, geruime tijd in China heeft gewoond en gestudeerd en daardoor de Chinese taal  machtig is, en bovenal de Chinese cultuur begrijpt, worden deze problemen ruimschoots overwonnen. Ook de kwaliteitsproblemen waar met name China om bekend stond worden hierdoor grotendeels overwonnen. Ook de kwaliteit en stabiliteit in productie zijn in de laatste jaren veel beter geworden. Zoals u misschien wel weet wordt zelfs de Iphone in China geproduceerd.

Vaak denkt men dat in China enkel grote volumes geproduceerd kunnen worden, maar juist door orders te combineren, en relaties op te bouwen met leveranciers lukt het Lansto BV vaak om orders succesvol te plaatsen en af te ronden, welke voorheen niet mogelijk leken.

Naast China is Lansto BV ook actief in India voor de productie van ruitersport artikelen. In tegenstelling tot China heeft India sterk de focus liggen op enkele productgroepen. Lansto BV kan ook in India mede door order combinaties al met kleinere volumes interessante prijs – kwaliteit verhoudingen aanbieden.